Bekvemmeligheter

Brannvernutstyr
Det er to brannslukkings-apparat, ett brannteppe og flere røykvarslere på Dalhøgd.
Gjør dere kjent med slukkeutstyr og rømningsveier!

Elektrisitet
Det er installert vanlig strøm (220Volt). Grunnoppvarmingen skjer via en sentralfyr som varmer opp alle arealer bortsett fra toalettene.

Oppvarmingen fjernstyres. Det er derfor viktig at en ikke forsøker å stille termostater eller slå av/på ovner.
For å få den ønskede temperatur i oppholdsrommene må en fyre i ovnen. (Ved i uthuset.)

Kjøkkenet er utstyrt for servering til mange personer. Det er elektrisk komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter.

Vaskerommene (2 stk) har vaskeservant og dusjkabinett.

Toalettene er mindre bekvemme enn det en er vant til hjemmefra. Det er gammeldagse “utedoer”, men integrert i hytta. De har god utlufting over tak med elektriske vifter. Ikke stopp viftene, de skal gå kontinuerlig. Tøm ikke vann i toalettet. Det er ekstra toalettpapir i uthuset hvis behov.

Det er madrasser nok til køyer og hemser. Det er imidlertid bare på soverommene det er dyner og puter (16 sett). Øvrig sengetøy må den enkelte ta med: Laken, putevar og dynetrekk.

Vi har to barnestoler (type Ikea) og et stellebord.

Vi har laget en sjekkliste som leierene skal gå igjennom før de forlater Dalhøgd. En kopi henger på oppslagstavla i gangen, blir også tilsendt pr e-post ved bekreftelse av leien.

Det blir brøytet helt frem til hytta med plass til parkering av flere biler. De siste 20 meterene fra parkeringen og til hytta må måkes for hand. Dalhøgd fjellkapell er tilknyttet appen Hyttetjenester. Her meldes det ankomst og avreise slik at det er brøytet når dere ankommer. Dette ordner styret. Har du spørsmål angående brøyting så kan du ringe Knut Olav på 917 32 860. Ekstra brøyting må dekkes av den enkelte leietaker. NB! Når det blåser på Dalhøgd føyker vegen igjen på kort tid. 

Typiske brøytetider på Dalsethaugen: (ferdig brøytet) torsdag kl 19.00, fredag kl. 19.00 og søndag kl. 16.00. I alle ferier skal veisystemet på Dalsethaugen være åpent til kl 16.00 hver dag. Skolens vinterferie skal brøytes slik at det taes hensyn til når det er ferie i de forskjellige fylkene.